Izdelki – Design

Vrhunska nega in styling brez kompromisov

Design linija poudarja prepoznavnost izdelkov in pakiranja. Izdelki so prepoznavni po svoji kvaliteti. Dizajn je oblikovan in prilagojen salonom in ima prepoznavno KEUNE črto. Keune Design ponuja rešitev za stiliziranje vseh tipov las. Z uporabo Keune Design linije kreirajte značilne stile kadarkoli, kakorkoli in kjerkoli želite!

Essentials Styling

Design Essentials linija nudi zelo popularne prodajne artikle za oblikovanje končnega stylinga. Od zglajenega "wet look-a" pa do svečanih frizur. Design Essentials zagotovo nudi pravo izbiro za vsakogar.

Texture

Doživetje popolnega staylinga ! Ustvarite sloge pričesk z izjemno strukturo, ki jih prilagajate individualno vsaki osebi. Oblikujte končni slog z lastno domišljijo in ustvarjalnostjo. S koriščenjem večje količine izdelka, dobite polnejšo strukturo!

Gloss

Dodaten sijaj ustvari zdrav in privlačen videz priseh vrstah las. Design Gloss izdelki zagotovijo lasem sijaj pred in po končnem stylingu. Design Gloss linija ponuja možnost pravilne izbire izdelkov za dodaten sijaj.

Volume

Linija izdelkov Design Volume zagotavlja takojšen volumen za vse vrste las. Široka paleta izdelkov je idealna za naravno kodraste ali ravne lase. Izdelki iz linje Design Volume dajejo tankim in neukročenim lasem voljnost in jih naredijo enostavne za oblikovanje.

Fix

Za oblikovanje, ustvarjanje in utrjevanje pričeske uporabljajte lake za lase iz linije Design Fix. Celoten asortiman visoko kakovostnih lakov za oblikovanje končnega styling.

Color Care

Izboljšana formula s trojno zaščito delovanja. Izvlečki sončničnih semen ščitijo lase pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki. Naravna morska svila daje lasem gladkost in svilnat lesk. LP300 stabilizator povečuje dolgotrajnost barve.

Repair

Ekološko arganovo olje, ki vsebuje visoke vrednosti sestavin za nego las, je eden od dejavnikov za izboljšanje in obnovitev suhih in poškodovanih las. Vitamin B5 nadzoruje raven vlažnosti las in vrača izgubljeno ravnovesje. Po blagem čiščenju las s šamponom, se na lase nanašajo Conditioner, Treatment in Protein Spray.