Izdelki – Keune

Koloracija, bond fusion, ravnanje

Samo najboljše je dovolj dobro. Izdelki blagovne znamke Keune so razultat podrobnih raziskav najboljših sestavin in njihove sestave.

Color craving

Bond Fusion

BOND FUSION - KREPI IN UČVRSTI BARVANE LASE

Kot kolorist, ste vedno pripravljeni iti do skrajnosti, da bi dosegli najboljše razultate, ne da bi to ogrozilo integritete las vaše stranke. Žive barve, sladki kodri - vse v vašem dosegu. Vse v dosegu vaših strank.

Tretiranje las z Bond Fusion, med samim postopkom barvanja, naredi lase dvakrat bolj čvrste. Edinstveni 'Protein Fusion' sistem namreč povezuje, obnovi in utrjuje poškodovano notranjo strukturo las. Tretma zagotavlja 43% manj lomljenja las. Postopka barvanja las se z uporabo tretmaja Bond Fusiončasovno ne podaljša in se lahko doda proizvodom za barvanje las kateregakoli proizvajalca. Prav tako je primeren za tretmaje pri trajnem kodranju las.

Bond Fusion nudi frizerju brezmejne možnosti tudi pri zelo tretiranih laseh.

Keratin Straightening

Trajno ravnanje las.

Ultra Mild

Posebno nežen šampon in regenerator pofesionalne kvalitete za vsakodnevno uporabo.

Semi Color

Keune Semi Color združuje mehkobo las in njeno barvo. Semi Color je poltrajna barva za lase. Semi Color je ton na ton barva, ki daje lasem lepo barvo, mehkobo in sijaj.

Belila

Cream bleach vsebuje protein pšenice, ki ščiti lasno strukturo. Magic Blonde puder za beljenje s LP 300 in alfa-bisabololom, ki ščiti lase in lasišče med samim postopkom beljenja.

Perm

Keune asortiman kemikalij za trajno ondulacijo, je sestavljen iz dveh blagih alkalnih kemikalij in dveh nevtralnih kemikalij utrjevalcev za lase. Vse Keune kemikalije za trajno ondulacijo so blage za lase. Hranilne sestavine regenerirajo lase.

.

Tinta Color

Tinta Color je trajna barva za lase, ki ščiti in regenerira lase med samim postopkom barvanja. Preprečuje poroznost, lasem daje dogotrajno barvo in sijaj.