Hair beauty

serum za za obnovo poškodovanih konic

Hair Beauty je zelo koncentriran serum za obnovo poškodovanih konic. Serum zelo učinkovit in gostejši od drugih serumov. Ena kapsula je dovolj za en tretma. Hair Beauty naredi lase voljne in sijoče, ter daje takojšnje rezultate. Vsebuje DLP2 za dvojno zaščito pred zunanjimi vplivi in prostimi radikali, ter ščiti pred vročino.

Lastnosti izdelka:

Zelo koncentriran in zelo učinkovit serum za obnavljanje poškodovanih konic. Lahko se doda v barvo za dodaten sijaj. Enostaven za uporabo. Primeren je za vse dolžine las.

Faktor utrjevanja: 1

Faktor sijaja: 9

Navodila za uporabo:

Ena kapsula zadostuje za en tretma. Odprite kapsulo in iztisnite vsebino na blazinice prstov. Vtrite na konice las do polovice dolžine rasti. Nadaljevati proces, dokler se ne izgubii občutek mehkobe na prstih. Potem se serum popolnoma vpije. Ne izpirajte. Kapsule so samo za zunanjo uporabo.

Sestavine: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Panthenol, Aqua (Water), Hydrolyzed Vegetable Protein PGPropyl Silanetriol, Coumarin, Limonene.

Izdelek lahko kupite v: