Izdelki – Care Line

Esencialni minerali za zdrave lase

Izdelki Keune Care Line negujejo lase in pomagajo uravnovesiti naravno funkcijo lasišča. Esencialni minerali iz naravnih virov, imajo ključno vlogo v tem procesu. Tretma s pomočjo esencialnih mineralov prispeva k dolgotrajnemu izboljšanju kakovosti las in lasišča. Rezultat so svilnato mehki in voljni lasje.

Sun Sublime

Keune Care Line Sun Sublime linija namenjena negi las in telesa. Program zagotavlja potrebno zaščito las in telesa pred izsušitvijo in poškodbami, ki nastanejo zaradi izpostavljenostiškodljivim vplivom (sonce, klor, sol, ...). Esencialni minerali, UV filtri in proteiniščitijo in obnavljajo poškodovane lase. Rezultat: izredno svilnati, sijoči in navlaženi lasje, ki se enostavno razčešejo.

Keratin Curl

Vital Nutrition

Suhe, porozne in poškodovane lase je mogoče izboljšati z dodajanjem mineralov. Vital Nutrition tretma dodaja vlago v notranjo strukturo las. Nutri-Injection tehnologija obnavlja lase in tvori zaščitno plast. Lasje so zaščiteni pred izgubo vlage in pred zunanjimi vplivi, kot so UV žarki in pred kemičnimi tretmaji. Vital Nutriton naredi lase gladke, mehke, sijoče in enostavne za razčesavanje.

Color Brillianz

Barvni lasje potrebujejo posebno zaščito in skrb. Color Sealing Compex formira zaščitni sloj na laseh. Sloj ščiti barvo pred izpiranjem med samimm postopkom pranja las. UV-A in UV-B filtri ščitijo lasepred sevanjem sonca. Rastlinski izvlečki iz sončničnih semen zagotavljajo dodatno zaščito in nego las.

Blonde

Za tople blond odtenke in krepitev zlatega karakterja. Golden Blonde Shampoo in Conditioner negujeta in osvežita tople blond odtenke. Kombinacija zlatih blond pigmentov v Blond Shine kompleksu preprečuje pojav nezaželenih zelenkastih tonov na toplih blond odtenkih.Garancija za naravno in obstojno barvo. Za hladne blond odtenke in krepitev platinastega karakterja.

Care Line Platinum Blonde Shampoo in Conditioner nevtralizirata rumene tone pri svetlih blond odtenkih. Kombinacija platinastih blond pigmentov v Blonde Shine kompleksu omogoča vzdrževanje želenih hladnih blond odtenkov in preprečuje, da hladni blond odtenki postnejo topli. Garancija za naravno in obstojno barvo.

Volume

Keune Care Line ponuja rešitve za tanke lase brez volumna. Proteini pšenice prodrejo globoko v lase in jih okrepijo. Tretma zagotavlja lasem volumen in sijaj. Tekoči Keratin poveča premer las, zaradi česar jih naredi zdrave in bolj polne.

Ultimate Control

Ultimate Control definira ravne in skodrane lase in zmanjšuje naelektrenost. Ta tretma obravnava neukrotljive lase in pri tem uravnava raven vlažnosti. Lase ohranijo definicijo in strukturo. Silsoft tehnologija obnavlja in ščiti lase.

Define Style

Ustvarite čudovite pričeske z uporabo linije Care Line Define Style. Tretma vsebuje esencialne minerale in proteine za dodatno nego. Uravnava raven vlage in neguje lase. Care Line Styling izdelki krepijo lase, dajejo volumen in sijaj, ki je bistvenega pomena za lepe lase.

Derma Exfoliating

Care Line dolgoročno rešuje težave s prhljajem, tako da uravnoteža funkcijo lasišča. Aktivna sestavina Octopirox ima pomirjujoč učinek na lasišče, ki ima za posledico postopno izginjanje prhljaja. Ta tretma uravnoteža delovanje funkice lasišča in blaži draženje lasišča. Rezultat so zdravo lasišče in sijoči lasje.

Derma Regulating

Vzrok za mastne lase je običajno odvisno od neuravnoteženega lasišča. Keune Care Line prinaša dolgoročno rešitev za mastne lase, tako da uravnava ravnovesje lasišča. Sestavina je žveplo, ki postopoma uredi hiperaktivno delovanje žlez lojnic.

Derma Activating

Keune Care Line prinaša dolgoročno rešitev za lase, nagnjene k izpadanju. V mnogih primerih izpadanje las lahko upočasni ali zaustavi s spodbujanjem presnove lasišča. Uporaba tehnologije za pomlajevanje kože z liposomi, se esencialni minerali prenesejo neposredno v celice lasišča. Lasje bodo močnejši, imeli bodo večji volumen, funkcija lasišča pa se bo uravnovesila.

Care Line Man

Kurativna linija za moške z esencialnimi minerali in kristali.

Satin Oil

Keratin Smoothing

Najpomembnejša sestavina las je Keratin. CareLine Keratin Smoothing asortiman izdelkov za lase, sprošča aktivni Keratin, ki obnavlja lase in vstopi v njihovo strukturo. Lasje so močnejši, bolj zdravi, svilnato gladki in voljni. Care Line Keratin Smoothing izdelki so odlična izbira za normalne do suhe lase. Tretma je zelo učinkovito pri neukročenih in poškodovanih laseh. Tretma je garancija za zdrave in sijoče lase.