O Akademiji

KEUNE AKADEMIJA je del podjetja Keune Adriatic, podružnica nizozemskega podjetja Keune Haircosmetics v Zagrebu, ki proizvaja visokokvalitetno Keune kozmetiko za lase. Prostor Akademije se razteza na 250m2 in je profesionalno opremljen za edukativne namene, izmenjavo izkušenj in znanja, ter izboljšanje frizerske odličnosti.

Keune Akademija letno organizira številne seminarje, edukacije, work shope in look & learn seminarje pod vodstvom domačih in svetovnih edukatorjev. V skladu s trendi se predstavljajo aktulne teme, kot so Trendi Londona, Salon International, ter trend kolekcije hiše Keune za prihajajoče sezone. Redni seminarji in delavnice (razen tematskih), so usmerjeni na določen izkustveni nivo udeležencev.

Keune AkademijaTako seminar Hairdresser after school - Mladi frizer s svojim programom vključuje osnove znanja o laseh in frizerstvu. Namenjen je frizerjem, ki so pravkar zaključili šolanje in vsem, ki želijo obnoviti svoje začetno znanje.

Seminar Keune Color Specialist je napreden tečaj barvanja namenjen vsem, ki vedo, da lahko dosežejo bolje in več.

Seminar Keune cutting techniques se ukvarja z raznimi tehnikami striženja, ki poleg osnovnega znanja dopuščajo prostor za dotik svoje lastne ustvarjalnosti.

Bogata ponudba Keune akademije govori o spretnostih in znanju mednarodnih edukatorjev Keune Akademije, kateri s strokovnimi izpiti na Nizozemskem vsako leto obnavljajo strokovni certifikat Keune edukatorja in hkrati (doma in v tujini) nesebično posredujejo svoje znanje generacijam frizerjev celega sveta.